Ons verhaal – besmet door het maritieme virus

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in maritieme (technische) functies aan boord en aan de wal. Nog altijd vaart een van ons als sleepbootkapitein regelmatig in en tussen de Nederlandse zeehavens. Als je eenmaal met het maritieme virus bent besmet, kun je de zee of het binnenwater moeilijk loslaten. Wij zagen in de praktijk hoe lastig het vinden van goed maritiem personeel is. De uitdaging om voor maritieme en technische bedrijven goed personeel te zoeken hebben wij opgepakt met de oprichting van Easycrew.

Onze mensen (medewerkers en kandidaten) begrijpen de maritieme en technische sectoren als geen ander. We spreken de taal in deze 24/7-sectoren en hebben onze diensten volledig afgestemd op de behoefte van veel bedrijven om binnen korte tijd de juiste mensen, middelen en materialen op de juiste plek (op zee of aan wal) te hebben.

Belangrijk vinden wij een aantal kernwaarden. Deze zult u in een samenwerking met Easycrew duidelijk ervaren. Wij willen bouwen aan een duurzame relatie op basis van daadkracht, transparantie en duidelijkheid, waarin uw personeelsbehoefte centraal staat. Daarbij hebben we maar één ambitie: meer dan 100% klanttevredenheid.

Onze mensen – bevlogen maritieme recruiters

Onze recruiters hebben een maritiem en/of een technisch verleden. Zij weten hoe belangrijk het is om snel te kunnen schakelen in deze 24/7-sectoren. Vanuit hun passie voor de maritieme wereld willen zij hun opdrachtgevers en kandidaten oprecht leren kennen. Zodat zij als een verlengstuk van hun opdrachtgevers de meest geschikte kandidaten voor een functie kunnen vinden. Het zijn gedreven, gemotiveerde en betrokken teamplayers met vak- en mensenkennis.

Onze mensen – extreem gemotiveerde kandidaten

Ook de kandidaten die wij aan onze opdrachtgevers voorstellen zien wij een beetje als onze mensen. We hebben ze goed leren kennen en stellen ze pas voor als wij ervan overtuigd zijn dat ze geschikt zijn voor de job en dat ze passen in de organisatie van onze opdrachtgevers. De kandidaten die wij selecteren en voorstellen hebben veel met onze eigen recruiters gemeen. Uiteraard zijn het vakmensen met de skills die nodig zijn voor een bepaalde functie. Ze hebben een passie voor de maritieme wereld en/of techniek, zijn extreem gemotiveerd, hebben ambitie en ze stellen zich op als teamplayer.

Verdere uitbreiding Easycrew Team

Om onze continue groei te ondersteunen hebben we ons team verder uitgebreid met Maaike van der Waard, Maaike neemt een berg ervaring mee en veel mensen uit de maritieme sector zullen haar reeds kennen. Wil je meer weten over Maaike of één van de andere mensen die voor Easycrew op kantoor werken klik dan op de foto hieronder.

We staan klaar voor onze kandidaten en opdrachtgevers, ons telefoonnummer is: +31 (0)10 717 19 67

Jeroen van Tussenbroek
Jeroen van TussenbroekManaging Partner
Renée Diepenbrock
Renée DiepenbrockManaging Partner
Maaike van der Waard
Maaike van der WaardHR Medewerker