Kandidaten

Easycrew is continu op zoek naar gemotiveerde vakmensen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging in maritieme en technische sectoren. Wij zijn gespecialiseerd in het linken van jouw kwaliteiten aan bij jou passende bedrijven in deze sectoren. Daarvoor gaan we heel ver. Met veel persoonlijke aandacht stomen we je klaar voor een sollicitatiegesprek bij een opdrachtgever. Bekijk ons uitgebreide actuele aanbod van maritieme vacatures en technische vacatures. Je kunt daar direct reageren op een voor jou interessante vacature. Lees hier de ervaringen van door ons bemiddelde kandidaten met Easycrew.

Inschrijven kandidaten

Jouw voordelen van bemiddeling door Easycrew

  • Een hele persoonlijke aanpak. Niet Easycrew maar jij staat centraal!
  • Veel passende tijdelijke en vaste functies in maritieme en technische branches. Via ons vind je gegarandeerd passende vacatures.
  • Voor alle niveaus: MBO, HBO en WO.
  • Wij reageren snel, duidelijk en adequaat. Je weet exact waar je aan toe bent.
  • Wij kennen jouw vakgebied als geen ander.
  • Wij helpen je gratis met relevante coaching en sollicitatietrainingen.
  • Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar, ook voor kandidaten.

Staat er geen passende vacature voor je bij?

Ook dan kun je je bij ons aanmelden voor werving & selectie of voor (uitzend)werk aan boord van schepen. Als wij potentie en mogelijkheden zien, gaan we eerst uitgebreid met je in gesprek. In het gesprek maken we jouw wensen en ambities samen helder. Vervolgens gaan wij binnen ons uitgebreide netwerk met bedrijven op zoek naar een passende baan. Ook helpen we jou bij een gedegen voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Wij voeren nog net niet het sollicitatiegesprek voor jou. Jij zorgt voor de inhoudelijke vakkennis en competenties die nodig zijn voor de betreffende baan.

Bel 010-717 19 67 of stuur ons een bericht

Verhalen van onze kandidaten

Het contact met Easycrew was heel prettig en ik werd altijd snel teruggebeld. Bijzonder verrast was ik door de kennis over de asbestwereld en asbestsanering. Het voelde ook echt alsof mij de baan bij Oesterbaai door Easycrew werd gegund. Ik waardeerde de persoonlijke, open benadering en de intensieve communicatie. Dankzij Easycrew voel ik mij nu als een vis in het water.
James Curry – projectleider asbestsanering, Kiwa Compliance, voormalig Oesterbaai
De klik met Easycrew was er meteen. Easycrew heeft mij gestimuleerd om uit mijn comfortzone te stappen. Nu ben ik verantwoordelijk voor de technische staat van onze vloot van 8 tankers. Ik ben ontzettend blij dat Easycrew mij zo heeft gestimuleerd en ben ook enorm tevreden over de begeleiding!
Bart van Dijk – technical superintendent, South End Tanker management

Ik voelde me speciaal door Easycrew. Nadat ik bij CTC was aangenomen, kreeg ik zelfs een cadeautje. Erg attent. Easycrew heeft me heel goed en heel persoonlijk geholpen. Bij CTC heb ik het nu ontzettend naar mijn zin!

Eva Martha - service- en salesmedewerker buitendienst, CTC Technical Ship Supplies

Als ik aan Easycrew denk komt het volgende in me op: goed, direct, kort en daadkrachtig. Ik was al een jaar op zoek naar een nieuwe uitdaging toen Renée contact met mij opnam over een vacature bij ADS van Stigt. Er was gelijk een klik. Wat dat betreft heeft Renée de functie, het bedrijf en mij heel goed ingeschat. Waar sommige recruiters meerdere mensen op een bedrijf afsturen, focust Easycrew zich op een duidelijke match tussen een kandidaat en een bedrijf. Dat is voor beide kanten voordelig.

Jan Hein Nieuwenhuijs, ADS van Stigt - sales engineer

Via een vacaturewebsite ben ik in contact gekomen met Easycrew. Na een reactie op een aangeboden vacature werd ik snel teruggebeld met de informatie die ik wilde weten en andere interessante vacatures die ze hadden. De volgende dag had ik het eerste gesprek en diezelfde week ben ik nog aangenomen bij het bedrijf die mijn voorkeur had. Het contact met Easycrew heb ik als erg prettig ervaren en de snelheid is top. Al met al, heel blij met dit bedrijf!

Roel Vos, ABATO Motoren B.V.

Bekijk het vacatureaanbod

Ben je op zoek naar vacatures voor technische en maritieme banen? Dan hebben wij goed nieuws! Easycrew heeft veel maritieme en technische vacatures voor gemotiveerde en ambitieuze vakmensen. Bekijk nu ons actuele vacature aanbod!

Bekijk het vacatureaanbod