Bio

In 2014 ben ik gestart met Easycrew. Mensen op een eerlijke transparante manier helpen in de maritieme wereld hou ik van. In mijn functie als Managing Director ben ik medeverantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van de strategie van Easycrew. Mijn kracht ligt met name in mijn kennis van de sleepvaart. Door mijn jarenlange werkervaring als kapitein heb ik inmiddels een groot en interessant netwerk opgebouwd. Dit helpt mij om onze klanten, kandidaten en team goed te kunnen adviseren.

Weetjes

  • Draagt nooit een jas. … alleen als het echt koud is… brrrrr…
  • Heeft een passie voor Formule 1, Snowboarden en dan vooral de Après-ski.
  • Staat een uur eerder op voor een frikandel met mayo.
  • Vaart graag de zonsondergang tegemoet met de boot.
Jeroen van Tussenbroek
Jeroen van TussenbroekManaging Partner